vrijdag 7 december 2012

Mooie dag - beautiful day

Vandaag is een mooie dag. Zo één die je wilt onthouden voor als het eens niet zo'n mooie dag is. Ik heb ervaren dat het zó geweldig is als je kunt geven - eigenlijk beter dan krijgen. Het heeft me zeer ontroerd. Dat is heel cryptisch, ik weet het, maar daar laat ik het toch even bij!

Onverwacht hebben we ons neefje op bezoek en vast onderdeel op de vrijdag bij ons is 'weekendboodschappen doen'. Hij heeft het lijstje geschreven en voor het eerst 'gebliept'...da's leuk! Met een volle "boodschappenrollator" (heerlijk he, zo'n kinderuitdrukking;-)) gingen we door de sneeuw weer terug. Wát gezellig!
Als ''beloning" mocht er een lekker warm saucijzenbroodje gesmikkeld worden! 
Op quiltgebied is er niet zoveel te melden. ProjectX heeft alle voorrang op dit moment en dat kan ik niet laten zien. In de trein zit ik te haken - en yes, ik ben hooked!

Today was a beautiful day, I experienced again how great it is to be able to give. So much better than receiving. I was really touched. I keep it in mind for days when things are not that good. 
Our little nephew came over unexpected and he accompanied me while shopping. He wrote the list and for the first time he used the scanner. Big fun. Afterwards a hot sausage was his bonus. 
I can't show much quiltwork at the moment. ProjectX is secret and I can't show it. But I can show my scarf, which I make in the train. Yes, I'm hooked!

6 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat leuk om zo boodschappen te doen en nog lekker smikkelen ook wat wil je nog meer. Je haakwerk wordt erg mooi goed idee voor als ik volgende week ook weer de trein in ga.

Martine zei

Wat leuk. We haken met dezelfde wol .

Anoniem zei

Mooi je haakwerk Elsbeth, en je hebt gelijk geven van iets, ook al is het heel klein ,kan soms iemand heel blij maken. Dat heb ik ervaren, en ik was deze keer de ontvanger van iets kleins, maar het staat bij ons op de schoorsteenmantel in de kaartenhouder, en ik kijk er elke dag even naar:)

Liefs Hermien

Annelies zei

Wat wordt die sjaal ontzettend mooi.
We zien elkaar straks !

marianne zei

Project X ????
Wat voor moois heb je voor ons in petto?
En die sjaal is ook al zo mooi!!!

Josephine zei

Je bent lief!