zaterdag 29 april 2017

Amersfoort Quiltstad voor 4 dagenHet zit er op - vier dagen 'Australian-Dutch Connection'. Wat een feest was het - we zijn er nog beduusd van! Groot artikel in de Amersfoortse versie van het AD...

De opening was op de 26e 's morgens, een klein groepje stond  te wachten. We konden niet vermoeden wat voor enorm aantal bezoekers er achteraan zou komen!


Hier hingen ze, 'onze' Irish Circles, van links naar rechts van resp. Trees Dingjan, Beverley Bennett en ondergetekende...


...en hier de versie's van Annabella Meddens en Inez Walraven. Ontzettend leuk om te kunnen laten zien wat andere stoffen met een zelfde patroon doen!


De kerk vormde een schitterend decor voor de quilts uit de boeken van Di Ford en An Moonen/Petra Prins. Zo prachtig met dat licht en de kleuren  vormden een mooi geheel.De quilts werden uitgebreid bestudeerd - en hoe vaak heb je de kans om de quilts van Di Ford van zó dichtbij te bekijken? Of deze 'Sisterquilt  'An's Treasure'?Mijn Elizabeth lag als Sneeuwitje in een glazen kistje...het is een replica van een antieke quilt uit ''t is al Beddegoet" van An Moonen. Nu als patroon in het nieuwe boek 'Dans un château Hollandais' van An Moonen/Petra Prins. 


Kijk hoe mooi de stands waren - wij: Petra, Gerda, Nel, Evelien, Wilma, Nanda, Judith en Anette hebben allemaal ontzettend genoten van deze dagen. 
Zó leuk - dat enthousiasme van iedereen..echt bijzonder.
Er werd zelfs met een hele groep samen gekeken naar een geschikte randstof voor een Irish Circle. 
Nel in de stand van "Den Haan & Wagenmakers"de fotograferende man (Gert van Raalten)- mooi doorkijkje onder de klokkentoren!


Tussendoor was het Koningsdag - en moest ik natuurlijk éven de kleedjesmarkt over. Met Anette (die voor de gelegenheid kwam logeren) ging ik op 'kleinkindspullenstroopjacht' en wat een buit: een tas vol kleding, een kinderstoel, boxspeelgoed en deze schattige laarsjes...maatje 21 dus dat duurt nog even - maar ik kon ze niet weerstaan!Evelien met de boeken van QuiltmaniaEen quilt uit het boek als tafelkleed bij de entree - is dat niet leuk. 
De vaas met bloemen is van Bep - zo was ze er tóch een beetje bij!


De kerk als locatie was fantastisch - dat mag niet ongenoemd blijven. Het team vrijwilligers onder leiding van beheerder Aalt heeft ons geweldig verzorgd. 
Judith en Petra kunnen terugkijken op een prachtige, geslaagde tentoonstelling!

12 opmerkingen:

Judith zei

Oh wat was het geweldig, dat hebben we toch maar mooi met elkaar voor elkaar gebokst. Ik stuiter vast nog even door. Leuke foto van peet en mijzelf! Een bijzonder moment.

KijkDaarIs zei

Mooi Mooi Mooi....wat was het allemaal gezellig..en wat een lol hebben we gehad..Nantes..Amersfoort...we moeten gewoon afkicken !
Binnenkort maar snel weer even bijkletsen !
Wat een super laarsjes heb je gescoord..
Fijne dag...we genieten nog even flink na !

marianne zei

Zit hier nog steeds na te genieten.
Wat een werk hebben jullie verzet om zoiets moois tot stand te brengen.
Leuk om je weer effe gezien te hebben.
XX

Gert zei

Het was inderdaad een bijzonder mooie tentoonstelling op een prachtige locatie. Ik kan mij indenken dat het een feestje was om daar bij te mogen zijn. Ik heb in ieder geval erg genoten van al dit moois. En: dank je wel voor de grappige foto van mij, goede timing van je :-)

Trees zei

Het was echt fantastisch! Wat een mooie locatie voor het geheel. Bedankt voor jullie enthousiasme en inzet!

Trees

Ineke zei

Het was een geslaagde tentoonstelling, heb erg genoten.
Fijne zondag

Wilma zei

Mooie blog zo leuk om te lezen. Stoere laarsjes! Ik heb genoten. X

Karen zei

Such pretty displays of quilts.

Sonja Snijder zei

Mooie foto's. Jammer dat ik dit gemist heb.

شركة المثالية للتنظيف zei


شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف

شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مسابح بالقطيف
شركة صيانة مسابح بالقطيف
شركة تنظيف مسابح بالدمام

افضل خدمات شركة المثالية للتنظيف بجميع مدن ومحافظات المنطقة الشرقية بالمملكة العربية السعودية للتنظيف ومكافحة الحشرات والمقدمة بافضل جودة وارخص الاسعار حيث توفر شركة المثالية للتنظيف خصم 30% لجميع خدمات التنظيف ومكافحة الحشرات وجلي البلاط اتصل الان واحصل علي خصومات شركة المثالية للتنظيف

شركة المثالية للتنظيف zei


شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف بالخبر
شركة تنظيف مسابح بالخبر

شركة تنظيف كنب بالخبر
شركة تنظيف مكيفات بالخبر
شركة صيانة مكيفات بالخبر
شركة تنظيف مطابخ بالخبر

piseth san zei

Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
I love your page on your post.. That is so pretty..
หนังดราม่า