woensdag 21 november 2012

Mooi blog - nice blog

Ik ben vereerd met een verhaaltje over mijn persoontje op het blog van Gio. Zij volgt bij ons de beginnerscursus en vroeg me of ik mee wilde werken aan haar (sowieso mooie) blog...oei...En het is prachtig geworden!

Ik maak meteen maar gebruik van dit blog om een nieuw patroon aan te kondigen op Quiltplaza, in de serie designer download patronen. De 'stoffenparade' is voor ál die stoffen die te mooi zijn om in stukjes te snijden!

I am honoured with a story about me on Gio's blog. She folows a beginnerscourse in our shop and she asked me if I would like to be interviewed for her blog (which I love anyway)...ooff...It turned out great!

At the same time I can announce a new pattern on Quiltplaza: Fabricparade. This pattern is meant for all those fabrics that are too good to cut up!

6 opmerkingen:

not so zen -quilts in Paris zei

Dat heb je dubbel en dwars verdiend, en ik heb weer een leuke blog voor m'n favorieten.
Groeten uit een druilerig Parijs

Margot zei

Zeker weten ! Goed verslag !
Een pluim voor jou en ....verdiend !!!

Josephine zei

Helemaal terecht lieverd!!! Ik krijg ook altijd inspiratie van jou!!!!

marcella zei

mooi verhaal en zo lezen wij nog eens wat over jou ;) 'The F-word' zal ik onthouden als ik weer eens van mijn paadje af wil wijken omdat er zo veel handwerk leuk of inspirerend is. Het is inderdaad goed om je te focussen op een onderwerp

betty prins zei

Wat leuk Elsbeth, prachtige foto,s ook erbij, zo krijg je een goed idee over de winkel maar vooral over jouw mooie quilts!Erg leuk om te lezen

Willy zei

Hej Elsbeth, dank voor je reactie. Jij hebt ook een mooi blog, maar dat wist ik al, die prachtige quilts had ik al ontdekt. Leuk interview bij Gio.
Fijn weekend,