dinsdag 24 juni 2014

Family & Summerschool

De Summerschool quilt (12 (vol) en 19 juli a.s. in de winkel) zit in de ring. "Big Stitch Quilting" past bij deze snelle quilt. En het gaat super!
The Summerschool (July 12 and 19) quilt is being quilted. Big Stitch Quilting suits this quick project and it is going very good.

\
Na afloop van een druk familieweekje is het heerlijk om weer even met de lappen in de weer te zijn. 
Wat was dat heerlijk, met dit kleine ventje van drie. Hij groeit op in Engeland en is dus niet bekend met onze geel/blauw vervoermiddel. Wat een belevenis. 
Met de trein naar Amsterdam, in de rondvaartboot en even in de echte "Pluk van de Petteflet" auto op de Rozengracht. Het leven door de ogen van een peuter levert een heel andere blik op!

After a busy week with family it is nice to spend some time with the fabrics. 
I enjoyed this little boy (3 years old) very much. He is living in the UK so he is not used to our trains. Such an experience. we went to Amsterdam, we went on the canal boat and in the real car of 'Pluk van de Petteflet" (from the books by Annie MG Schmidt). Looking at the world through the eyes of a toddler gives you a totally different perspective.Dit werk zagen we in Bunschoten/Spakenburg in het Visserijmuseum achter de Noorderkerk. 
Het blijft leuk om dat te bezoeken. 
This is what we saw in the Museum in Bunschoten/Spakenburg behind the church. Always nice to pay a visit. 1 opmerking:

marion zei

wat een belevenis om door de ogen van een drie jarige peuter naar je eigen stad te kijken. veel plezier met je lapjes