vrijdag 1 november 2013

Amsterdam after the storm

Afgelopen maandag raasde er een storm over ons land. Deze toch niet geringe boom op de brug bij het Singel in het centrum van Amsterdam heeft het niet gered - wát zonde.
Last Monday a storm swept across our country. This - not so small!- tree in the center of Amsterdam didn't survive, such a pity. 

Nu is 'Café Zeezicht' dus tijdelijk 'Café Boomzicht' geworden..
'Café Seasight' is now temporarily 'Café Treesight'...

Joes was de eerste die de nieuwe serie reproducties van Nederlandse sitsen kwam kopen!
Joes was the first to buy the new reproductions of Dutch chintzes!

Ik kon niet wachten om hiermee  te beginnen. Dit babyquiltje is zó simpel, maar zó leuk van de nieuwe serie Gujarat!Met een snelle naaimethode kun je er mee beginnen als de weeën zijn begonnen en heb je het af  nog voordat de baby is geboren ;-)
I couldn't wait to start with this one. This baby quilt is so easy, but so cute with the new Dutch fabrics Gujarat. With a quick method you can start sewing when labor has started and you will be finished before the baby is born ;-)!

3 opmerkingen:

wilma zei

ongelooflijk die ravage in de stad. de stoffen zien er prachtig uit. ik kom snel "kijken"!!!!

Auckje van der Leij zei

Nou Elsbeth, wellicht een nieuwe bevalmethode ontwikkeld? Moest er wel heel erg om lachen! Geen wonder dat die boom is omgewaaid! Wat een piepklein wortelgestel voor zo'n joekel van een boom. De stakker had ook helemaal geen houvast. Wel heel erg jammer! Auckje

Guusje, zei

Dat is zeker zonde van zo'n grote prachtige boom ik heb er hier onderweg ook een paar zien liggen. Wat leuk dat Hoes de eerste stoffen heeft gekocht en wat een goed idee om deze blokken te maken ik ga het maar eens proberen van stof die ik hier nog heb liggen en op het machientje want daar ben ik nog niet zo goed in ik doe bijna Wales met de hand.