zondag 1 april 2012

Laatste loodjes...last bits...



Vandaag is 'Burnt quilt afmaak dag' dat wil zeggen: top strijken en nalopen, rand er aan naaien, achterkant naaien (want door de maat heb ik verschillende lengtes nodig) en de vulling voorbereiden. Daar zit namelijk een flink gat in (bij verzending is de verpakking beschadigd en tja, dat verkoop je natuurlijk niet maar gebruik je zelf).
Het is maar goed dat ik het allemaal nog even naloop, want ik kom een naadje tegen dat nog niet genaaid is! En oei, als Laura dat gezien had....(was weer een leuk blogje voor haar geweest ;-))). We gaan bij haar op tafel de quilt dubbelen, met z'n vieren - een lief aanbod nadat ze gezien had dat de knietjes van Josephine en mij het nogal te verduren hebben gehad bij de vorige twee! Wordt vervolgd!

I am preparing the 'Burnt Quilt' for sandwiching. And guess what...I found a loose seam. I am happy that Laura did not discover, would have been a nice blog for her ;-)). She very nicely offered her tables and help after she saw that Josephine and I suffered from sandwiching the last two quilts. So today I have to prepare backing and batting which has a whole in it). To be continued!

7 opmerkingen:

Supergoof zei

Spannend!
Veel plezier vandaag!

Else zei

Fijn dat je hem bij Laura kan opspannen en met zijn 4tjes is het zo klaar, weet je zeker dat je alle naadjes hebt gehad (lol) Fijne zondag, knuffel Else

Vorig blogje helemaal over het hoofd gezien leuk om lapjes te ruilen, een quilt met een verhaal! Een blokje van Sophie en een lapje USA met sjoko was ie lekker? doegiessssss

Judith zei

Een lekker klusje voor misschien een iets te kille zondag! Succes!

Wilma Kuin zei

Veel plezier vandaag!!
Heel spannend,..

Ineke zei

Heerlijk, veel plezier.
Fijne dag, groetjes

Berna zei

Spannend. Ben benieuwd naar het resultaat.
Succes met dubbelen.

Guusje, zei

wat spannend, ben erg benieuwd naar het totaalplaatje. Veel succes.