woensdag 8 februari 2012

'Corn and beans' scraps

Nu de blokken in elkaar zitten is het tijd om de balans op te maken. Deze quilt is een restenquilt...bedoeld om  wat te gebruiken uit de kast. Ik heb er wat stof bijgekocht (voor de tussenblokken en de setting triangles)- eerlijk is eerlijk..en hoe grappig is het dan om te zien wat er over is van deze restenquilt...haha, daar kun je er nóg wel eentje van maken! 


Ach, wat maakt het uit - ik heb er veel plezier aan beleefd en daar ging het om!

Now the top is finished, it is time to see what is left of this scrapquilt, meant to use some material out of my closet.. I bought material for the setting triangles and blocks - and guess what - you can make another quilt of the material that is left. 
Well, who cares - I enjoyed making it!

6 opmerkingen:

Annelies zei

Ook bij een scrapquilt heb je toch weer stof nodig. Ach, maakt het uit ?
Veel plezier in Parijs !

neeftje zei

Ja dan is het niet vreemd dat wij quilters zoveel stof hebben! Er blijft bijna altijd nog een quilt over! Lekker naar parijs, veel plezier!!!

Guusje, zei

Leuk om te zien dat je nog steeds veel overhebt en nog wel een quilt kunt maken. Hoezo opmaken?

Ieke zei

Ik heb eigenlijk het gevoel dat resten zich stiekem reproduceren, waardoor het een schier oneindige berg wordt... Have fun in Parijs!

Martine zei

Van restjes kom je nooit af. De enige manier is weggeven.

sylvia zei

een mens komt nooooit meer van zijn restjes af!! NU met de huisjes heb ik weer zoveel scraps gekregen dat ik met meer restjes eindigen ga dan ik begon........:(
maar leuk is je quilt in ieder geval wel geworden: aparte stoffen zijn er in verwerkt!!!
groetjes, Sylvia