woensdag 21 september 2011

Welkom op mijn nieuwe blog!

Hè - lekker, weer bloggen! Welkom!
antieke Nederlandse quilt

met Josephine en Renée een Elzasser streekgerecht eten
Afgelopen weekend waren we in St. Marie-aux-Mines, even bliksemsnel heen en weer, maar dat was de moeite waard! Ik heb genoten van de antieke Nederlandse quilts en de Australische 'wagga's. De sfeer in de Val d'Argent vind ik zo bijzonder...

Here we are again, I am glad to be able to blog again! Last weekend we visited St. Marie-aux-Mines, it was a quick visit but worth while! I loved the Dutch antique quilts and the Australian Wagga's. And I think the atmosphere in the Elzas is very special.

9 opmerkingen:

Josephine zei

Jaaa, we zijn weer compleet, alleen Gerda nog? Ik wacht met smart op de foto's!!
XXX

Annelies zei

Leuk hè, dat ik zelfs al met een klein fotootje op je blog sta. Je staat al op mijn blog bij de "blogs die ik lees". Echt fijn weer bij je te lezen, ook al spreken we elkaar heeeeeel regelmatig.

Else zei

Yoepie ik heb je weer gevonden, LEUK dat je er weer bent! Fijne dag, knuffel Else

Anoniem zei

even kijken of het nu wel lukt...........Yesss!!!!

Anoniem zei

uh.....dat was ik!!
groetjes, Sylvia

katrien zei

Hé ik was er ook,mooi hé.

Petra Prins zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Petra Prins zei

Ik heb zitten knoeien en dan is er maar zo iets verdwenen!! Wat leuk, dat we je weer kunnen volgen. Het is maar stil in "Blog-land".
Liefs Peet

Anoniem zei

Morgen begint mijn eerste cursus en dan....dan ga ik ook naar blogspot want ik baal van het wachten. Tot vandaag geloofde ik heilig dat het allemaal wel goed zou komern maar jammer voor weblog mijn grote zak hoop is leeg!!Gelukkig heb ik veel tekst opgeslagen en kan ik daar nog wat mee. Fijn je weer tegen te komen groeten Klazien